به گزارش خبرنگار مهر، بابک روزبه در نشست با رئیس و کارشناس ادبیات پایداری حوزه هنری استان مرکزی در خصوص مشارکت در برنامههای ادبی و هماهنگی دو دستگاه گفت: برگزاری هرساله کنگره ملی شعر دفاع مقدس و مقاومت بار دیگر توانست جایگاه شعر دفاع مقدس و مقاومت را به رخ بکشاند که یکی از مهمترین هدف این کنگره گفتمانسازی در حوزه دفاع مقدس و مقاومت بود که خوشبختانه هرساله با استقبال خوبی رو بهرو میشود و دستگاههای حوزه فرهنگی باید این کنگره را تقویت کنند.
وی با اشاره به اهمیت شعر دفاع مقدس بیان کرد: شعر دفاع مقدس افتخارات و مجاهدتهای رزمندگان را به خوبی تبیین کرده و نقش بهسزایی در راستای نشان دادن عزت و سربلندی ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی داشته است.
وی افزود: امروز آن چیزی که بیشتر احساس میشود، انتقال فرهنگ ارزشی دفاع مقدس به نسل جوان است و باید فعالیتهای فرهنگی بر روی انتقال فرهنگ دفاع مقدس متمرکز شوند.
وی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری از جامعه هنری که در حوزه ادبیات دفاع مقدس فعالیت میکنند، انتظار صد برابری کردن تولیدات فاخر و اثرگذار را دارند که این مسئله مهم علاوه بر اینکه گنج بی پایان دفاع مقدس را نشان میدهد وظیفه ما را نیز سنگینتر میکند که باید بر آن توجه ویژه داشته باشیم.
لازم به ذکر است در این نشست مباحثی از جمله برگزاری بیست و پنجمین کنگره ملی شعر دفاع مقدس و مقاومت، برگزاری کارگاههای آموزشی خاطره نویسی، برگزاری جلسات نقد ادبی، تهیه و تدوین تاریخ توصیفی و همکاری برای تدوین کتاب فاخر سرلشکر شهید «رحیم آنجفی» و دیگر سرداران شهید استان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین تقویت شورای نظارت بر تألیف و تدوین کتاب دفاع مقدس با تشکیل جلسات مستمر و تشکیل بانک سوژه جهت ارائه به نویسندگان پرورش یافته در کارگاههای آموزشی به جهت تولید اثر با مشارکت دو دستگاه نیز مورد تأکید بود.
گفتنی است؛ بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت با رویکرد تحقق بیانات مقام معظم رهبری در بخشهای شعر عمومی دفاع مقدس، دفاع مقدس و شعر مقاومت بین الملل اسلامی، شعر دفاع مقدس با بهره گیری از مضامین عاشورایی، شعر دفاع مقدس و شهدای امنیت، شعر دفاع مقدس و شهدای روحانی، شعر دفاع مقدس و نقش آن در جهاد تبیین، شعر دفاع مقدس و جنگ نرم، شعر دفاع مقدس و کودک و نوجوان، شعر دفاع مقدس و نقش زنان، شعر دفاع مقدس، دانشجو و دانش آموز از جمله بخشهای مهم سال جاری است، مهلت ارسال آثار در مرحله استانی تا تاریخ ۳۱ شهریور سال ۱۴۰۲ خواهد بود و علاقمندان میتوانند آثار خود را به ایمیل markaziadabiyatbonyad@gmail.com و یا شمارههای ۰۹۱۰۰۶۱۷۸۰۸ ارسال کنند.
نظر شما